Willock´s Blog 
Menu Lidt tanker fra en travl hverdag som mor til 4 frække unger, Rengøringskone, Vaskekone, Madmor, Hustru og Legekammerat :)

I en familie der er styret temmelig meget af Murphys Love. 
Mor til Troldebørn 
En blog om Livet som mor til 4 børn, med hver deres specielle behov.


                                                                       

1. Maj 2017

Mit liv er gået i stå.

I mange år har alt min fokus gået på at være den bedste mor for mine børn, men jeg må nu til at indse, at det er på tide jeg tænker på mig selv, så jeg også kan være den bedstemor for mine børnebørn jeg gerne vil være når den tid kommer.

Mit helbred er blevet meget forværret, i forhold til for bare 5 år siden.
Jeg lever i daglige smerter, og det alene er en trættende erfære, men når man så også er mor til børn med særlige behov, så rækker energi og overskud ikke altid så langt.

Natalie flytter hjemmefra d. 30. Juni. helt til Odense, jeg ved inderst inde at hun nok skal klare sig, men alligevel skal man jo som mor bekymre sig om alt hvad man kan bekymre sig om. Jeg ved jeg har gjort mit for at forberede hende på livet som selvstændigt individ, og jeg er ikke længere væk end en opringning. men hun er jo min lille pige, så man kan aldrig forberede sig nok på at de flyver fra reden.

Janick er blevet teenager, det bliver alle børn jo på et tidspunkt, men når han så også har sine udfordringer i Asperger og ADHD, så bliver det ofte en lidt farlig cocktail.

Teis er preeteen og lidt i klemme blandt de andre drenge.

Mike venter på en ny udredning, så vi kan tilrettelægge støtte og stuktur efter hans behov, som har ændret sig en del siden han også begyndte at møde større krav i skolen.